Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Prei met tomaat - parri al pomodoro
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, prei, sjalot, tomaat, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, groente, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, saffraan, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: