Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, bloem, boter, bouillon, citroen, courgette, groente, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, selderij, spaghetti, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, winterpeen, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht van Jamie's dinners:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen: