Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, kruiden, kurkuma, melk, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Istanbul:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2: