Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, brood, gember, groente, knoflook, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, tijm, ui, vet, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Maleisie:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Noma:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Istanbul:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes: