208 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: balsamicoazijnbasilicumbloemboterbruine suikercitroencitroensapgemberknoflookkomkommerkorianderkruidnagellaurierolieolijfoliepeperrijstazijnrode uisjalotsojasaustijmtomatenpureewijnazijnwitte wijnazijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Kristen Beddard - Alles over kool

Recept uit Alles over kool:

Kool In Azijn

Ingrediënten:
ciderazijn, knoflook, koolrabi, raapjes, rode ui, rode wijnazijn, suiker, water en zout

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / voorgerecht uit Zuur:

Zure Haring

Ingrediënten:
azijn, dille, dunne crackers, gele biet, haring, jeneverbessen, korianderzaad, mierikswortel, rode ui, suiker, water, zout, zure room en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Zoetzuur van linzen & wortel

Ingrediënten:
azijn, bruine linzen, geel mosterdzaad, laurierblaadje, rode ui, suiker, water, winterwortel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Heet haantje

Ingrediënten:
azijn, braadkuiken, djinten, knoflookpoeder, sambal, suiker, tomatenketchup, tomatenpuree, ui, ve-tsin en water

Keuken:
Indonesisch / Hollands
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Patrijsescabeche

Ingrediënten:
balsamicoazijn, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, peterseliestelen, pikant paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, suiker, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / pekel en marinades
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Marinade

Ingrediënten:
bonito, champagne-azijn, citroensap, gember, kanzuripasta (pasta van gefermenteerde chilipeper), koolzaadolie, mirin, rijstwijnazijn, sesamolie, wit, sjalot, tamari, suiker en water

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cipollini en pareluien

Ingrediënten:
boter, champagne-azijn, cipollini, koolzaadolie, parelui, parelui, suiker, ui, cipollini, water en rode wijnazijn

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Zuurvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, bruine suiker, kruidnagel, laurier, maïzena, ontbijtkoek, runderlappen, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Limburgs
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Pindasaus

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ketjap benteng manis, knoflook, melk, pindakaas, sambal oelek, suiker, ui, water, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Fijne kerrieharing

Ingrediënten:
azijn, bessengelei, bismarckharing, citroensap, engelse kerrie, kruidnagel, mayonaise, paprikapoeder, sinaasappel, suiker, ui, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Haal meer recepten op...