Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, gember, groente, knoflook, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, sperziebonen, taugé, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Maleisie:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Rauw:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Bartje Boemboe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: