659 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineazijnbasilicumbleekselderijbloembotercayennepepercitroensapeigemberknoflookkomkommerlaurieroliepaprikapoederpeperpeterselieplantaardige olierode paprikasjalotsuikertijmtomaatuiwaterwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Koreaanse tomatenstoof met kimchi en tofu

Ingrediënten:
eieren, honing, kimchi, landbrood, lente-uitjes, plantaardige olie, rijst, sesamolie, knoflook, tomaat uit blik, tomatenpuree, tortilla, witte miso, zijdetofu en zout

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met sperziebonen en sojasaus

Ingrediënten:
boter, bulgur, gember, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, tarwe, tomatenpuree en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / couscous
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Gehaktballetjes met linzen

Ingrediënten:
boter, bruine linzen, extra belegen kaas, komijn, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, sambal oelek, tomatenpuree en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Channa masala met gele bloemkoolrijst

Ingrediënten:
agavesiroop, bloemkool, garam masala, gemalen korianderzaad, kikkererwten, kurkuma, mangochutney, papadums, plantaardige olie, knoflook, tomaat uit blik, tomatenpuree, gember, verse koriander, water en zout

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Bloemkool en sesamrijst in zoetzure saus

Ingrediënten:
bloemkool, suiker, zaden, hennepzaad, water, lente-uitjes, panko, plantaardige olie, rijstazijn, sojasaus, srirachasaus, tarwebloem, knoflook, zout, tomatenpuree, gember, zoetzure saus en zonnebloempitten

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Tomatendal met tarka

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipoeder, gember, gehakt, ghee, kerrieblaadjes, komijnzaad, olie, rode linzen, knoflook, knoflook, kurkumapoeder, tomatenpuree en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Rode duivelsaus

Ingrediënten:
kaneel, kerriepoeder, olie, paprikapoeder, selderijzout, suiker, tabasco, tomatenketchup en tomatenpuree

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch / azijn
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch uit Noedels:

Noedelsoep met ribkarbonade en citroengras

Ingrediënten:
bladsla, chilisaus, citroengras, garnalenpasta, komkommer, koriander, lente-ui, nuoc mam, plantaardige olie, ribkarbonades, rijststokjes, rundernaborst, sjalot, tomatenpuree, vissaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Saluna 2 - Iraakse zoetzure vis 2

Ingrediënten:
dadelsiroop, gedroogde limoen, groene chilipeper, kabeljauwfilet, peper, plantaardige olie, tomatenpuree, ui, vleestomaten, wijnazijn en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Eendenborstfilet zoetzuur

Ingrediënten:
eendenborstfilets, groene selderij, honing, olie, peper, rode paprika's, rodewijnazijn, sherry, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten-venkelbroodjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eieren, fijne tafelsuiker, boter, instantgist, olie, zout, tomatenpuree, venkelzaad en volle melk

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

sauerbraten mt rode wijnsaus

Ingrediënten:
gerookt spek, knolselderij, laurierblad, mager rundvlees, olie, peperkorrel, pimentkorrels, rode bourgogne, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Kichree - Rijst met rode linzen

Ingrediënten:
boter, ei, halloumi, knoflook, komijn, langkorrelrijst, mozzarella, olie, peper, plantaardige olie, rode linzen, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Farfalle met vis in roomsaus

Ingrediënten:
bieslook, champignons, farfalle, kerstomaat, olie, peper, room, tomatenpuree, visbouillonblokje, visfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamsvlees met kardemom

Ingrediënten:
garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Sperziebonen met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, olie, paprikapoeder edelsusz, peper, sambal trassi, sperziebonen, tomatenpuree, ui, verse bladselderij, verse garnalen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bruine fond

Ingrediënten:
bouquet garni, bouquet marmite, kalfsbeenderen, olie, peper, rode wijn, runderbeenderen, soepvlees, tomatenpuree, uien, water en zout

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...