Recept uit Koken voor elke dag:
Gevulde lamsschouder
- Ingrediënten:
- bieslook, broodkruim, dragon, ei, knoflook, lamsschouder, peper, peterselie, pistache, witte wijn en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, brood, citroensap, gehakt, granen, groente, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vis, vlees, water, zeezout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De Joodse keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek: