Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Gebraden lamsvlees met tomaten en pasta
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsvlees, laurier, oregano, orzo, peper, suiker, tomaten uit blik, water en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, fruit, gehakt, gember, gula djawa, kaneel, kaneelstokje, knoflook, lamsgehakt, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Spis:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Recept uit Honey & co:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Istanbul: