Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lamsvlees met ananas
- Ingrediënten:
- ananas, ananassap, boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, knoflook, lamspoot, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Tropisch
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | brood, citroen, citroensap, gemberpoeder, gula djawa, honing, kaneel, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsnek, olie, olijfolie, peper, peterselie, tomatenpuree, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem: