Recept uit Speisekammer:
Szechuan-olie
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilivlokken, gember, kaneelstokje, laurier, sechuanpeper, steranijs en zout
- Keuken:
- Chinees / Noord-west-Europees
- Soort:
- vegan / inmaak / saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, limoensap, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Goed zoet:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: