Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / bijgerecht uit Lima - het kookboek:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Lima - het kookboek:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel: