Gerookte eendenborst met appels, rozijnen, walnoten en witlof

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 109 in Moro Londen .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
salade / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Saladebowl met zoete aardappel

Een recept uit

Groene Energie

Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Moules aux pommes et calvados | Mosselen met appel en calvados in een potje

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Belgische salade met rode kool witloof, appel en berloumi

Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food