Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
'Shoarma' met bloemkool
- Ingrediënten:
- baharat, bloemkool, citroen, pijnboompitten, lavashcrackers, olijfolie, pita, suiker, sumak, tahinpasta, ui, water, zeezout en zout
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, specerijen, spinazie, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Noma:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Istanbul:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes: