Recept uit I love groente:
Gegrilde lente-ui met amandel-saffraansaus
- Ingrediënten:
- fleur de sel, knoflook, lente-ui, olijfolie, rode spaanse peper, saffraan, tomaat en witte amandelen
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groene paprika, laurier, laurierblad, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit I love groente:
Diner / voorgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Lunch uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: