Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött paprika - Gevulde paprika
- Ingrediënten:
- bloem, paprika, peper, plantaardig vet, reuzel, rijst, selderijblad, suiker, tomatensap, ui, varkensgehakt en zout
- Keuken:
- Hongaars
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gember, groene paprika, groente, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Dressings en marinades:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje: