296 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbleekselderijbloemdroge witte wijneifondkippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladnootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillonsjalotslagroomspekuiwaterwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Rollade met porchetta-kruiden

Ingrediënten:
boter, chilivlokken, citroenschil, droge witte wijn, knoflook, maldon zeezout, pijnboompitjes, rozemarijn, tijm, varkensbouillon, varkensbuik, varkenslende, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gegratineerde flensjes met kruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, eiwit, magere kwark, melk, oude kaas, rauwe ham, slagroom, tijm, verse basilicum, verse peterselie, witte peper en zout

Soort:
vlees / eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Ravioli-in-rij-van-quattro-gatti gevuld met huisgemaakte Italiaanse worst van wild zwijn, met tomaatjes, kruiden en castelmagno

Ingrediënten:
amaretti, barolo, boter, castelmagno-kaas, ei, extra vergine olijfolie, guanciale romano, kalfslever, kerstomaat, knoflook, lange peper, olijfolie, pancetta, piper longum, tarwebloem, ui, venkelzaad, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wild zwijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / wild / worst
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Wild-zwijnterrine

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, ei, gepekelde tong, gerookt spek, madeira, paprikapoeder, peterselie, pistaches, salie, spek, tijm, ui, varkensgehakt, varkensvlees, wild zwijnbout, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Paté de caneton d'Amiens - Eendenpaté "Amiens"

Ingrediënten:
boter, champignons, cognac, eend, eendenbotten, eendenlever, ei, fond, ganzenlever, kippenlever, konijnenvlees, korstdeeg, laurier, madeira, mager varkensvlees, peper, tijm, truffel, vet spek, vet varkensvlees en zout

Keuken:
Frans
Soort:
paté/terrine
Haal meer recepten op...