Recept van Lekker Happen:
Gefrituurde aubergine paprika
- Ingrediënten:
- aubergines, frituurolie, granaatappelmelasse, honing, knoflook, olijfolie, rode puntpaprika’s, sumak en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gele paprika, groene paprika, groente, knoflook, olie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: