Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Gebakken polenta met kool
- Ingrediënten:
- bloem, kool, maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, reuzel, tomatensaus, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bakpoeder, basilicum, bloemkool, boter, citroen, citroensap, ei, gist, groente, kerriepoeder, knoflook, melk, olie, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, ui, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht van De veldkeuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress: