Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Noma:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten: