Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, basilicum, blanke azijn, bleekselderij, bruine basterdsuiker, citroensap, gember, groente, knoflook, kool, kurkuma, olie, olijfolie, pindakaas, specerijen, sperziebonen, taugé, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Home made:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Bijgerecht uit Maleisie:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Istanbul:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie: