Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, gehakt, groente, honing, kaneel, knoflook, komkommer, melk, olie, oregano, peper, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Spice Wise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Italiaans koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch: