75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basmatirijstboterbouilloncitroencitroensapcourgettegaram masalagembergriekse yoghurtkaneelkerriepoederkippenbouillonkoriandermuntolijfoliepeperpeterseliespinazietomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht uit Casa Moro:

Doperwtensoep met yoghurt en munt

Ingrediënten:
boter, bouillon, doperwtjes, eidooier, griekse yoghurt, knoflook, maïzena, olijfolie, olijfolie extra vergine, verse munt, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Maklouba met knoflook-muntyoghurt

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basmatirijst, bloemkool, bouillon, gedroogde munt, amandel, groentebouillon, water, kaneelstokje, knoflook, milde olijfolie, olie om te frituren, olijfolie, pijnboompitten, rijst, taart, tomaat, tomaten, turkse yoghurt, uien, yoghurt, zout en 
zout en peper

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Indiase dahl met tomaten en yoghurt

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kerrie, kippenbouillonblokje, knoflook, koriander, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, rode linzen, tomaat in blik, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken pompoen met tomatensaus, yoghurt en munt

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipeper, chilipepervlokken, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, maïsolie, munt, pompoen, rode wijn, tomaat, tomaat uit blik, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Baba ganoush

Ingrediënten:
belgische mosterd, butternutpompoen, geklaarde boter, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneel, kaneelstokken, knoflook, peper, volle yoghurt en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Aardperensoep met rucola

Ingrediënten:
aardperen, bosuien, ei, griekse yoghurt, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, peper, rucola en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Recept uit Het insectenkookboek:

Pompoensoep

Ingrediënten:
crème fraîche, groentebouillon, knoflook, meelwormen, olijfolie, pompoen, ras el hanout, rode peper, salie, ui, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / insecten
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Baba ganoush van butternutpompoen

Ingrediënten:
belgische mosterd, butternutpompoen, geklaarde boter, griekse volle yoghurt, groentebouillon, kaneel, kaneelstokken, knoflook, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Aardperensoep met rucola

Ingrediënten:
aardperen, bosuien, ei, griekse yoghurt, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, peper, rucola en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:

Witte gazpacho

Ingrediënten:
alfalfa, avocado, extra vierge olijfolie, gerookte amandelen, groentebouillon, knoflook, komkommer, peper, pitloze groene druiven, slagroom, witbrood, wittewijnazijn, yoghurt en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase bloemkoolsoep

Ingrediënten:
bloemkool, bruin mosterdzaad, druivenpitolie, garam masala, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, koriander, maïsolie, mosterdolie, ui, witte wijn, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zwarte bonensoep

Ingrediënten:
chilipoeder, donkere rum, druivenpitolie, gemalen komijn, groentebouillon, knoflook, koriander, limoensap, maïsolie, sherry, ui, yoghurt, zout, zure room, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht uit Casa Moro:

Bloemkoolsoep met koriander

Ingrediënten:
bloemkool, boter, chilipepervlokken, eidooier, griekse yoghurt, groentebouillon, kirmizi biber, knoflook, korianderzaad, maïzena, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Romige linze-dal

Ingrediënten:
chilivlokken, citroensap, courgette, gember, groentebouillon, honing, knoflook, kokosmelk, peper, pindakaas, pinda's, rode linzen, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Koolpilav van bulgur

Ingrediënten:
bosui, boter, griekse yoghurt, groentebouillon, grove bulgur, knoflook, peper, pijnpitten, piment, spruitjes, sumak, verse bladpeterselie, walnoten, witte kool en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Gele Erwtensoep Met Merguez, Munt En Granaatappel

Ingrediënten:
citroen, erwten, gemberpoeder, granaatappel, griekse yoghurt, groentebouillon, kippenbouillon, komijnpoeder, munt, bakolie, olijfolie, pitten, knoflook en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Pilav met voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
artisjok, basmatirijst, bosui, boter, doperwten, griekse yoghurt, groene asperge, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, peper, pimentbessen, tuinbonen, uien, verse dille, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Kerriepoeder met zoete aardappels

Ingrediënten:
garam masala, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koolzaadolie, koriander, limoenen, olijfolie, rode chilipeper, ui, volle yoghurt, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...