Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
RIJST met vermicelli
- Ingrediënten:
- basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, basmatirijst, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, kaas, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risotto, risottorijst, saffraan, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Maleisie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto: