Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Soep met paksoi, ei en tomaat (Fan Qie Jian Dan Tang)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shanghai-paksoy en tomaat
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rijst, sjalot, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Jamie's dinners:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek: