Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Romige mosselsoep
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, kruidenbouillon, lamsoor, margarine, mosselen, saffraan, salie, slagroom, ui en zeekraal
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:
Amuse / diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek: