Bijgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Zacht gestoofde prei met wijn en tijm
- Ingrediënten:
- chardonnay, groentebouillon, knoflook, prei, tijm en witte wijn
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, court-bouillon, droge witte wijn, groente, ham, kaas, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, peterselie, peultjes, risottorijst, saffraan, tijm, ui, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Betty's Kitchen: