36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederblauwe bessenbloemboterfruitgembergemberpoederhavermoutknoflookmelkolieplantaardige oliesinaasappelsuikeruiwalnotenwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Uit de oven van Van Boven:

Bananen-notencake met amandelen en kokos

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, amandelmeel, bakpoeder, bananen, ei, gedroogde pruimen, honing, kaneel, kokos, olijfolie, pecannoten, speculaaskruiden en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Torrijas

Ingrediënten:
brood, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, málagawijn, plantaardige olie en zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken 2 notities

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Verrassingstaart

Ingrediënten:
bakpoeder, biet, bloem, crème fraîche, ei, gember, honing, kaneel, marsala, olijfolie, piment, polenta, sherry, sinaasappel, suiker, vanillestokje en vin santo

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

sballen met sesam & koriandersalsa

Ingrediënten:
ei, honing, kaneel, ketjap, knoflook, komijnpoeder, koriander, lamsgehakt, mosterd, olie, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, sesamzaad en witte wijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vlierbloesembeignets

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gemalen kaneel, honing, melk, olijfolie, tafelsuiker, vlierbloesem en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet

Snack of tussendoortje uit Eet als een atleet:

Koffie-dadelbrood

Ingrediënten:
baking soda, bakpoeder, eiwit, gedroogde dadel, gemberpoeder, honing, kaneel, olijfolie, sterke koffie, vanillesuiker, volkorenmeel, walnoten en zout

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Hazelnotenkoekjes

Ingrediënten:
appelstroop, banaan, cacaopoeder, eieren, eigeel, eiwitten, gebroken lijnzaad, hazelnoten, honing, kaneel, koekjes, kokosmeel, kokosolie, lijnzaad, meel, olie, palmsuiker, pannenkoeken en suiker

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Matzo brei

Ingrediënten:
boter, compote, ei, honing, jam, kaneel, matzes, peper, plantaardige olie, suiker, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Blauwe bessen-hazelnootmuffins

Ingrediënten:
baksoda, blauwe bessen, bloemenhoning, ei, havergrutten, haverzemelen, hazelnootolie, hazelnoten, kaneel, kokospalmsuiker, olie, sojamelk, speltmeel, vanillemerg en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Izmir'in tahini - Tagine uit Izmir

Ingrediënten:
eidooier, gedroogde pruimen, gemberpoeder, kaneel, kruidenbouillon, lamsbout, lente-ui, munt, olijfolie, saffraanpoeder, slagroom, ui, vloeibare honing, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees / couscous
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Lekach - Honingcake

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, cognac, ei, gele rozijnen, kaneel, kruidnagelpoeder, plantaardige olie, rum, sinaasappelrasp, sterke koffie, suiker, vloeibare honing, walnoten en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...