Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Lamsvlees, gestoofd, met gedroogde pruimen, saffraan en kaneel
- Ingrediënten:
- gedroogde pruimen, kaneel, lamsvlees en saffraan
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, gember, gemberpoeder, honing, knoflook, koriander, kruiden, kurkuma, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, sesamzaad, specerijen, suiker, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: