Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Perfect gebakken tournedos
- Ingrediënten:
- druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, koolzaadolie, peper, peperkorrels, roomboter, rozemarijn en tournedos
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, ei, laurier, olijfolie, ossenhaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Sous vide:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: