Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Kalkoen met salie
- Ingrediënten:
- boter, ciabatta, citroenrasp, kalkoen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, proscuitto di parma, salie en ui
- Soort:
- gevogelte / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroen, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, verse salieblaadjes, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten: