Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken: