Recept uit De grote Kleyn:
Met boter of room monteren
- Ingrediënten:
- boter, braadresten, crème fraîche, fond, room, water en wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus / likeuren en gedestilleerd
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouquet garni, cayennepeper, champignon, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De grote Kleyn:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel: