Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Blini met zure room en zalm
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, instantgist, melk, suiker, zout en zure room
- Keuken:
- Russisch
- Soort:
- hapjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, citroensap, dille, ei, eidooier, eiwit, fruit, gerookte zalm, granen, knoflook, melk, noten, peper, sjalot, ui, vis, vlees, water, witte wijn, zalmfilet, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Picknick / lunch / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Het ATAG kookboek: