Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, water, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept van Annie Pannie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van Miss Fromage:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Oh My Dish:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: