Recept uit De kunst van het koken:
Épinards au jus - Spinazie in room gesmoord
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, peper, room, spinazie, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, citroensap, crème fraîche, eidooier, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends: