Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: