Recept uit Koken voor elke dag:
Mosselen met room
- Ingrediënten:
- eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch: