Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Knolselderij- en Kastanjesoep
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kastanje, gemalen zwarte peper, groentechips, ui, knolselderij, nootmuskaat, slagroom, volle melk en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Noma:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: