Recept uit De smaak van mijn herinnering:
In zout gebakken vis met citroen-peterseliesalade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vierge olijfolie, grof zeezout, paprikapoeder, peterselie en vis
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bieslook, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, grof zeezout, honing, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, room, tomaat, ui, water, witte wijn, zalmfilet, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken: