Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderragout met sjalotten en doperwten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doperwten, kruiden, olijfolie, sjalot, stooflappen, tomatensaus, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: