89 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemcitroensapdroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidenlauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreiroomsjalotsuikeruiwaterwitte wijnwortelzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Reebout in rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, marc de bourgogne, olijfolie, peper, reebout, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Bijgerecht uit Les Halles kookboek:

Gratin Dauphinois

Ingrediënten:
aardappel, boter, gruyère, knoflook, nootmuskaat, bladpeterselie, rozemarijn, slagroom, tijm, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Ragout van mosselen met saffraan

Ingrediënten:
arachideolie, bladerdeeg, bladselderij, bloem, boter, courgette, crème fraîche, dragon, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peterselie, prei, rozemarijn, saffraan, selderij, slagroom, tijm, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Crumble met tomaten

Ingrediënten:
bloem, boter, geitenkaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rozemarijn, slagroom, tijm en tomaat

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rokerige uiengratin

Ingrediënten:
boter, broodkruim, cipolline, ei, gerookte kaas, halfvolle room, melk, olijfolie, parelui, rozemarijn, slagroom, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Hert met romige bonen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, boter, extra vierge olijfolie, gerookte doorregen bacon, hertenlendenbiefstuk, kippenbouillon, knoflook, mais, olijfolie, rozemarijn, slagroom, tijm, tuinbonen, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / wild
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Knolselderij uit de oven

Ingrediënten:
boter, engelse mosterd, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillonblokje, kastanjes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, rozemarijn, salie, selderijknol, single cream, slagroom, tijm, truffelolie en ui

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kip met mousserende wijn - pollo allo spumante

Ingrediënten:
boter, braadkip, cayennepeper, kippenbouillon, mousserende witte wijn, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Eend in kruidensaus - anatra in salsa aromatica

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, eend, eierdooier, laurierblad, olijfolie, peper, slagroom, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse dragon, verse kervel, majoraan, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni-ovenschotel met lamsgehakt

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, gezeefde tomaat, knoflook, lamsgehakt, macaroni, melk, nootmuskaat, olie, oude goudse kaas, peper, rozemarijn, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / lamsvlees
Haal meer recepten op...