32 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideolieauberginebasilicumbleekselderijbroccolicitroensapgroentekruidenkruidnagelolieolijfoliepaprikaparmezaanse kaaspeperpreirode paprikaroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Groentefond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broccolisteel, courgette, knoflook, kruidnagel, laurier, prei, rozemarijn, tijm, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Timballo alla teramana

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, doperwt, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, melk, mozzarella, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino, rozemarijn, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broccolisteel, courgette, ui, knoflook, kruidnagel, laurierblad, prei, rozemarijn, tijm, ui, witte wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Groentefond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broccoli, courgette, knoflook, kruidnagel, laurier, prei, rozemarijn, tijm, ui, water, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Basisrecept uit Deutsche Küche:

Gemüsefond - Groentefond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broccolisteel, courgette, knoflook, kruidnagel, laurier, prei, rozemarijn, tijm, ui, water, witte wijn en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:

Pakketje mul met groenten en kruiden

Ingrediënten:
aardappel, citroen, courgette, eidooier, fijn zeezout, knoflook, koffieroom, lavendel, mullen, olijfolie, rode poonfilets, roomboter, verse laurierbaadjes, verse rozemarijn, verse tijm, wortel en zeekraal

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groene speltkoeken met gesmoorde komkommer

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, dille, ei, groentebouillon, grünkern groene spelt, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, room, rozemarijn, selderijblad, stoofkomkommers, tijm, ui, witte peper, witte wijn en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Verse boerengroentesoep

Ingrediënten:
aardappel, asperge, bacon, basilicum, boter, courgette, knoflook, parmezaanse kaas, prei, rijst, rozemarijn, runderbouillon, selderij, sperziebonen, tomaat en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Parelhoenstoofschotel

Ingrediënten:
allesbinder, boter, cayennepeper, champignons, courgette, crème fraîche, knoflook, oregano, parelhoen, rode paprika, rozemarijn, shiitake, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:

Ree uit de westpolder

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, boter, courgette, drop, gort, honing, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, paprika, prei, reebout, rode wijn, rozemarijn, salmiak, spelt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wild en wortel

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Mediterrane Croustades

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, boter, courgette, ui, knoflook, mulfilet, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, toastbrood en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Macaroni-schotel met gehakt

Ingrediënten:
basilicum, blikje tomatenblokjes, braadboter, cayennepeper, champignons, courgette, dragon, gemalen kaas, half-om-halfgehakt, groene paprika, ui, knoflook, knoflookpuree, komijn, macaroni, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode paprika, rozemarijn, tomatenpuree, ui en zout

Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Gevulde portobello met gehakt

Ingrediënten:
tomaat in blik, champignons, gehakt, gemalen kaas, italiaanse kruiden, courgette, boter, knoflookpuree, peen, peper, pancetta, portobello, prei, ras el hanout, rode paprika, rozemarijn, olijfolie, speculaaskruiden, lente-ui, tijm, ui en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: Marokkaans groentepakketje uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, cherrytomaten, courgette, courgette, eieren, flespompoen, groenten, knoflook, kruidenmix, olie, olijfolie, paprika, peper, pitten, pompoen, ras el hanout, rode paprika, rode uien, rozemarijn, tijm, knoflook, tijm, tomaten, uien, verse rozemarijn, vlees, zeezout, 
zout en peper en zuivel

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Geroosterde pompoen

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, citroentijm, fleur de sel, groente, jeneverbessen, knoflook, peper, rozemarijn en steranijs

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...