136 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemdroge witte wijneilauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrozemarijnspektijmuivleeswaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte pastinaken met linzen en pancetta

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, butternutpompoen, fleur de sel, groentebouillon, knoflook, linzen, mascarpone, olijfolie, pancetta, pastinaken, peper, piment d'espelette, rode nerf zuring, sjalot, spinazie, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis Parmentier winter

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, eidooier, half-om-halfgehakt, knoflook, koolrabi, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier winter, sjalot, tijm, varkensvlees en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkenscarré met kardoens - carré con i cardi

Ingrediënten:
boter, gedroogde rozijnen, gedroogde salie, kardoens, knoflook, kruidnagel, olijfolie, pancetta, rode wijn, tomaten uit blik, ui, varkenscarré, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / varkensvlees / groente
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Haggis Neerlandaise

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cocobonen, haggisworst, hamschijf, knoflook, olijfolie, palmkool, pancetta, peper, reuzel, ui, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands / Schots
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta of risotto met kippenleversaus

Ingrediënten:
boter, droge witte vermout, kippenlevers, knoflook, pancetta, pappardelle, parmezaanse kaas, plantaardige olie, prosciutto, risotto met parmezaanse kaas, rundergehakt, salie, sjalot, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / pasta/noodles
Haal meer recepten op...