54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercitroenknoflookkomkommerkruidnagellamsvleeslaurierbladmuntolijfoliepeperpeterselierundvleessuikertomaatvleeswaterzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gebraden lamsbout

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, gemalen karwijzaad, knoflook, lamsbout, olie, peperkorrels, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met ei en tomatensaus

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, citroensap, eierdooier, knoflook, lamsbout, peper, reuzel, tomatenpuree, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

In De Pan Gebakken Shoarma

Ingrediënten:
bot, ciderazijn, citroensap, dikke yoghurt, labneh, lamsbout, olijfolie, shoarmakruiden, knoflook, uien en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Lamsvlees met citroen en honing

Ingrediënten:
citroensap, druivenpitolie, lamsbout, lente-ui, peultjes, sesamzaad, verse koriander, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Lamskebab

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijnzaad, kaneel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, lamsbout, lamsfilet, lamsvlees, laurierblad, olijfolie, pimentón, tijm, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Lamsvleeskebabs Tunesisch

Ingrediënten:
champignon, citroensap, gemalen koriander, harissa, karwijzaad, kerstomaat, lamsbout, olijfolie, paprika, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Tunesisch / Noord-Afrikaans
Soort:
barbecue/grill / lamsvlees / marinade
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Lamsvlees met pruimedanten, zoete aardappels en honing

Ingrediënten:
boter, bouillon, citroensap, gemberpoeder, honing, kaneelpoeder, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, plantaardige olie, pruimedant, saffraanpoeder, ui, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / lamsvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Castrato con fave verdi - Tuinbonen met lam

Ingrediënten:
azijn, bloem, citroensap, kippenbouillon, knoflookolie, lamsbouillon, lamsbout, olijfolie, prezzemoli e aglio, schapenbout, tuinbonen, witte ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Lamsvleeskebabs Grieks

Ingrediënten:
champignon, citroensap, droge witte wijn, gedroogde oregano, kerstomaat, knoflook, lamsbout, laurierblad, olijfolie, paprika, ui en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
barbecue/grill / lamsvlees / marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsoesters in kasha-korst

Ingrediënten:
boekweitgrutten, boter, citroensap, eiwit, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, sjalot, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gebraden lamsvlees - lamsvleeskebabs - lamskoteletten - mechoui

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemberpoeder, knoflook, lamsbout, lamskotelet, marinade, olijfolie, paprikapoeder, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / lamsvlees / marinade
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Beignets van lamspootjes

Ingrediënten:
alcohol, bakpoeder, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot, laurierblad, melk, ui, verse peterselie, verse tijm, water, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / frituur
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Gekruid lamsvlees met abrikozen en bonenrijst

Ingrediënten:
abrikozen, basmatirijst, boter, cayennepeper, chana dhal, citroensap, fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneelpijpje, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsboutfilet, ui, gember, verse koriander, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

cochifrito

Ingrediënten:
citroensap, gemalen zwarte peper, knoflook, lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kebab

Ingrediënten:
citroensap, groene paprika, knoflook, lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, rundvlees en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Komshuyani - Vlees met kweeperen

Ingrediënten:
citroensap, gember, kweeperen, lamsvlees, peper, piment, suiker, tomaten, ui, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods / Georgisch / Iraaks
Soort:
stoofgerecht
Haal meer recepten op...