Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eierdooier, kastanjechampignons, kippenbouillon en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, champignon, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: