Ragoûtsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: gehakt, bloem, boter, champignons, citroensap, eierdooier, gekruide bouillon, peper, room en witte bordeaux.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hersenen met zwarte boter

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Koksopleiding dag 20 – meer bloem, suiker en boter

Serveersuggestie Koksopleiding dag 20 – meer bloem, suiker en boter

Aubergineravioli met boter

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Serveersuggestie Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter