Ragoûtsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: gehakt, bloem, boter, champignons, citroensap, eierdooier, gekruide bouillon, peper, room en witte bordeaux. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zure saus met eierdooiers en bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Kipfilet met boter en truffel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

In zijn geheel gebakken tong met krokant merg en bruine boter met soja

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Zure saus gebonden met bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek