Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Zalm met zure room en dille
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, dille, nieuwe aardappelen, ui, zalmmoten en zure room
- Keuken:
- Zweeds
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, augurk, bieslook, bloem, boter, bouillon, camembert, crème fraîche, dille, ei, eidooier, eiwit, gerookte zalm, knoflook, komkommer, mayonaise, melk, peper, roomkaas, sjalot, ui, vis, water, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Annie Pannie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: