Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met gember
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, knoflook, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | biefstuk, bruine suiker, citroensap, knoflook, komkommer, koriander, maïzena, oestersaus, peper, plantaardige olie, rijst, rundergehakt, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, ui, vissaus, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Rauw:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner uit California Dreamin':
Avondmaal uit Noedels:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: