Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött paprika - Gevulde paprika
- Ingrediënten:
- bloem, paprika, peper, plantaardig vet, reuzel, rijst, selderijblad, suiker, tomatensap, ui, varkensgehakt en zout
- Keuken:
- Hongaars
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit The big green egg book:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Antilliaans Eten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: